Eternitas - Pompe Funebre

Eternitas este denumirea sub care o echipă tânără, formată din profesionişti stă la dispoziţia dumneavoastră pentru a oferii servicii funerare complete atât în judeţul Alba cât şi în cele limotrofe. Pachetele de servicii funerare oferite pot fi simple sau complexe şi se încadrează în ajutorul de la Casa de Pensii.

Prin cele două puncte de lucru din Alba Iulia şi Sebeş, Eternitas Funerare oferă toate serviciile şi accesoriile funerare necesare: aranjamente florale, capelă funerară, construcţii, întreţinere şi reparaţii monumente funerare şi morminte, transport auto funerar intern şi preluare din zona Cargo, precum şi întocmirea completă a dosarului pentru Casa de Pensii.

Toate aceste servicii sunt oferite la cele mai mici preţuri, dar la standarde calitative de excepţie.

Pentru oferta completă
de servicii funerare,
apelează 0786 294 911

Transport funerar intern

Eternitas Funerare asigura si transport intern oriunde pe teritoriul ţării. Tarifele percepute variază în funcţie de pachetul sau serviciile alese, pentru o ofertă de pret cat mai exactă vă rugăm să ne contactați fie telefonic, fie online pe e-mail. De asemenea, dispunem de sicrie speciale căptușite cu tabla de zinc, necesare repatrierii.

Ne puteţi contacta la sediile noastre din:

Alba Iulia, Bulevardul Revoluţiei 1989 nr. 26, fosta librărie „Octavian Goga”
Alba Iulia, Bulevardul Încoronării nr. 17A - Cimitirul Maieri

Telefon NON STOP: 0786 294 911

Sebeş, Str. Lucian Blaga Nr. 6, Sediul Protopopiatului

Telefon NON STOP: 0786 294 911

Eternitas – compasiune şi servicii de calitate.